Održana još jedna "Ženska priča" s Kristinom Wolsperger Danilovski i Andreom Andrassy

Foto: Press Foto

JUČER je prvi puta, u novootvorenom prostoru kavane Johann Franck, održana još jedna duhovita i vedra "Ženska priča", s dvije zanimljive gošće, Andreom Andrassy i Kristinom Wolsperger Danilovski. 

Toplu svibanjsku  večer još jedne "Ženske priče", u prepunoj kavani Johann Franck,  otvorila je Kristina Wolsperger Danilovski, magistrica kemije, koja je odlazeći 2009. u Dansku, znala da je čeka drukčiji život, ali nije ni sanjala koliko može biti drugačiiji i da će, zahvaljujući iskustvima koje je doživjela, zakoračiti u svijet književnosti i otkriti talent za pisanje.  Sudar kultura, izgubljenost u različitostima, ponekad šok i nevjerica zbog razlika u mentalitetu i kulturi, od odgoja djece, poslovnih i prijateljskih odnosa do načina života, samo su mali dio trogodišnjeg iskustva, koje je boraveći u Kopenhagenu, dijelila dopisujući se mailovima s  prijateljicama u Hrvatskoj. Ti su mailovi, po povratku u Zagreb  postali impuls i radni materijal za knjigu "Danci i stranci", koju je objavila u vlastitoj nakladi i koja je vrlo brzo postala jedna od najčitanijih knjiga u Hrvatskoj. Kristinina publika i sinoć je s velikim pljeskom nagradila jednu priču iz knjige, koja će sasvim sigurno doživjeti i drugo izdanje, a njeni vjerni čitatelji s nestrpljenjem očekuju novu knjigu. 
 
 
Andrea Andrassy, duhovita, inteligentna, nasmijana, šarmantna, talentirana stand-up komičarka, kolumnistica, radijska voditeljica i ponosna autorica knjige "Dnevnik gradske cure", u svemu što radi želi biti svoja, originalna i jedinstvena. A da u tome uspijeva, dokaz je njena iznimna popularnost koju je stekla na različitim područjima. Od prvog nastupa u Zagrebačkom Studiju smijeha, gdje je do 2012. bila članica stalne postave, do nastupa po londonskim klubovima i diljem cijele Velike Britanije, preko radijske karijere do prve knjige.
 
Svestranost  i ljubav prema književnosti i pisanju, Andrea Andrassy razvija u  tjednoj web kolumni "Dnevnik gradske cure", a istoimena knjiga koja je u izdanju Naklade Ljevak objavljena 2015., trenutno je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj. Prepuna kavana Johann Franck, dokaz je da je gradeći svoju originalnost i jedinstvenost u svemu što je radila, stekla brojne obožavatelje, koji su i sinoć odlomak iz Andreine knjige pozdravili velikim pljeskom.
 
 
U dva  sata opuštenog, zanimljivog i duhovitog razgovora s gošćama i publikom, Marijana Perinić još jednom je dokazala da se interes za "Žensku priču" i sjajne, talentirane žene nastavlja. 
 
Zato "Ženska priča" već i u lipnju nastavlja s novim pričama i novim gošćama.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.