Održana humanitarna revija na Sajmu vjenčanja u Zagrebu

Foto: Press Foto

SAJAM vjenčanja u četiri grada i ove godine podržava nacionalnu humanitarnu akciju "Palčić gore!" pa je sinoć u Areni Zagreb održana modna revija na kojoj su se kao podrška, uz modele pistom prošetala i neka poznata lica.

Najveće modno događanje kada su u pitanju trendovi iz područja vjenčanja, održano je sinoć u zagrebačkoj Areni uz brojnu publiku i odabrane goste. Novu kolekciju svjetskih brendova i domaćih dizajnera predstavili su modna kuća Vesna Sposa, Royal Bride, vjenčanice Analuna i Nancy te nakit Zaks. Pripadnici snažnijeg spola mogli su vidjeti što im sprema Galileo i Di Caprio by Varteks.

U haljinama Vesne Spose i nakitu Zaks blistale su Anica Kovač i Ivana Delač Đolo, te Miss Universe Ivana Mišura koja se pistom prošetala u posebno smjeloj haljini za žene koje imaju hrabrosti pokazati svoje atribute. Zanosna Hana Hadžiavdagić ostavila je publiku bez daha u pripijenoj haljini dubokog dekoltea Royal Bride. Danijela Pintarić kao Marylin Monroe još je jednom pružila potporu Palčićima. U nešto suptilnijoj haljini Royal Bride pokazala je kako seksipil zaista dolazi iznutra. Mlada Kim Verson bila je iznimno ljupka u bajkovitoj Nancy vjenčanici. Vjenčanicu salona Nancy i posebno vjenčano oglavlje nosila je i aktualna Miss Hrvatske, prelijepa Antonija Gogić. Neno Pavinčić bio je pravi kavalir u odijelu Galileo pa je pomogao skinuti plašt haljine Analuna ženstvenoj Antoneli Malis. Ronald Braus palčić gore podigao je u iznimno elegantnom odijelu Di Caprio by Varteks. Mladenke su imale priliku vidjeti raznoliku ponudu vjenčanica i večernjih haljina spomenutih modnih kuća.

Sajam je otvoren i danas do 20.00 sati, a Palčiće mogu podržati i svi posjetitelji kupnjom humanitarne tombole te ujedno za samo 25,00 kuna osvojiti vrijedne nagrade, velike popuste i brojne druge pogodnosti. Ulaz na Sajam vjenčanja u Arenu Zagreb nalazi se u prizemlju, s južnog parkirališta (između Lidla i Arena Centra).
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.