Odabrani najbolji mladi frizeri!

Foto: Ivan Pavliš, Dorijan Kljun, PR

ČASOPIS "Moja kosa" organizirao je prvi izbor "MK MLADE NADE" u kojem se bira najbolji mladi frizer. Finalisti su, osim vrijednih nagrada, osvojili i zaposlenja!

Nedavno je održan drugi, finalni krug izbora "Mlade Nade" u organizaciji časopisa Moja Kosa. Među prijavljenima, pet najboljih ušlo je u drugi krug i pokazalo svoje umijeće u bojenju i šišanju. Kako bi što lakše dočarali svoju viziju "buntovnice bez razloga", što je bila tema finalnog izbora, pobrinuli su se sponzori koji su za njih osigurali vrijedne nagrade, kao i sredstva za rad.

Finalni izbor održao se u Davinesovoj akademiji u Zagrebu, a Davines je bio i generalni sponzor styling proizvoda.

Tvrtka Salon Premium osigurala je vrhunske uređaje za kosu koji su mladim frizerima bili na raspolaganju u oba kruga izbora, a vrijedni kandidati nisu skrivali oduševljenje time što su ove vrijedne uređaje dobili i na poklon.

S obzirom da je naglasak finalnog izbora bio na buntovničkim bojama, tvrtka Dis Prom osigurala je širok dijapazon Diksonovih boja za kosu, individualno u dogovoru s kandidatima, a s obzirom na izdašne poklon-pakete, moći će ih nastaviti koristiti i nakon izbora.

Kako tajna lijepe kose započinje njegom, tvrtka Trgoante pobrinula se da bi natjecatelji imali na raspolaganju vrhunske proizvode za njegu Macadamia Natural Oil, kao i poklon-pakete.

Predstavnici salona "F", "Monet" i "Nicole, Nicole" pažljivo su motrili kandidate te odabrali svoje favorite, jer troje najboljih osvajaju radno mjesto upravo u njihovim salonima.

Zbrajanjem bodova iz oba kruga natjecanja proglašeni su pobjednici. Najboljom je proglašena Janja Belovari, koja će iskustvo stjecati u zagrebačkom salonu "Monet". Antonija Nikolić dobila je priliku zaposliti se u salonu "F", a Arijana Juraić u salonu "Nicole, Nicole".

Više o samom izboru doznajte u novom broju časopisa Moja Kosa.



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.