Od danas na Index Rougeu: Erotska priča "Napaljena"!

POTAKNUTI ponovnom popularnošću erotskih priča za žene, koje je u naše kućne knjižnice vratio svjetski bestseler "50 shades of Gray", odlučili smo razveseliti naše čitateljice, i svakog petka objavljivati ulomke iz hrvatske erotske priče Maje Sačer - "Napaljena"!

Radnja:

Radi se o urbanoj priči smještenoj u neimenovani zapadni velegrad (može biti i Zagreb) u kojoj mlada junakinja Tijana počinje doživljavati spontane orgazme bilo kad, bilo gdje. No, za seks postoji vrijeme i mjesto, povod i razlog, pa je ovaj orgazmički blagoslov zbunjujući, ako ne i izluđujući dar međunožja s kojim se treba nositi, u koji nitko neće povjerovati, od kojega se mora posumnjati u vlastito psihičko zdravlje.

Odjednom, Tijanin život se komplicira preko svake mjere, njezini odnosi s partnerima su trajno narušeni, na poslu je gledaju čudno i poprijeko, psiholozi su zbunjeni, a "tortura orgazmima" ne posustaje. Tijana postaje detektivka u štiklama koja istražuje – samu sebe.Provokacija je u eksplicitnom seksu (koji je, za promjenu, pisala žena), koliko i u ideji nevidljivog, fantomskog seksa, koja je, vjerujem, originalna i neočekivana, iz koje proizlaze urnebesne situacije, a roman se može tretirati i kao parodija Seksa i grada.

"Kad se dogodilo prvi put, mislila je kako je to plod njezine mašte. Drugi je put bila uvjerena da je od umora. Kod trećeg je sumnjala da je poludjela, a četvrti je konačno odlučila potražiti pomoć. Ipak, dosad se na to nije uspjela prisiliti, od očajnog straha da će biti ismijana. Tko bi uopće povjerovao u fantomske orgazme?”
 
S prvim ulomkom iz ove urnebesne knjige krećemo za nekoliko sati, a nadamo se da ćete se uz njega dobro opustiti i zabaviti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.