Novi plan: Bruce Jenner otkrit će pravu istinu o promjeni spola u svibnju

Foto: Getty

GLASINE se ne stišavaju.

Iako se čini kako cijela obitelj Kardashian-Jenner pokušava sakriti istinu, izgleda da im to nikako ne uspijeva, jer pojavile su se nove glasine vezane uz promjenu spola Brucea Jennera.
 
Iako smo nedavno prenijeli kako će Bruce o svemu progovoriti u vlastitom reality showu, čini se kako će se to dogoditi i ranije i to u intervjuu s Diane Sawyer. US Weekly tvrdi kako im je informacija potvrđena iz nekoliko različitih izvora, a intervju će svjetlo dana ugledati u svibnju. "To i nije neko iznenađenje, s obzirom da je Diane poznata po tome što podržava gay zajednicu", otkrio je nepoznati izvor.
 
Tek nakon intervjua, televizijska kuća E!, koja emitira i show "Keeping Up With The Kardashians", izbacit će show, u kojem će svi znatiželjnici moći vidjeti korak po korak transformacije slavnog Olimpijca. Šuška se i kako će se u showu pojaviti cijela obitelj, koja je Bruceu navodno velika potpora.
 
"Bruce ima punu podršku obitelji i svi su vrlo zaštitnički nastrojeni prema njemu. Svi žele samo da on bude sretan." A kako je otkrila svakako najpopularnija članica obitelji, Kim, Bruce nikada nije izgledao sretnije. 
 
Ali ni drugačije, s obzirom na još dužu kosu, dijamantne naušnice, ruževe i lakove za nokte, s kojima je nedavno ponovno uhvaćen.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.