Nova zvijezda na vidiku: Upoznajte talentiranoga glumca Maxa Ironsa!

MAXIMILIAN Paul Diarmuid "Max" Irons ima izričito zvučno i moćno ime iza kojega se krije čisti talent koji samo čeka da pokori Hollywood!

Naime, Max je engleski glumac i model, koji je možda najpoznatiji po ulozi u filmu "Crvenkapica".

Sin legendarnoga Jeremyja Ironsa, tijekom školovanja je prolazio pravu muku jer se mučio sa disleksijom, ali to ga nije spriječilo da ostvari svoj glumački san u kojemu će morati prolaziti kroz brdo scenarija. Dapače, bio je proglašen drugim od deset najboljih novih glumaca u Hollywoodu od strane News Junky Journala 2011. godine.

Ovaj je ljepotan bio model u kampanjama modnih kuća Burberry i Mango! No izgleda da je svoju manekensku karijeru odlučio nakratko ostaviti po strani i posvetiti se glumi jer uskoro ćemo ga moći gledati u filmu "The Host", koji je zapravo adaptacija istoimenoga romana kojeg je napisala Stephenie Meyer, autorica svjetski poznatoga "Twilighta".

Pripremanje za ulogu u potonjem filmu nije mu sjelo baš najbolje jer je izjavio sljedeće: "Moram ići u teretanu šest puta tjedno zbog priprema za moj sljedeći film, a to je nešto što mrzim! Čim sam gotov sa tjelovježbom odem zapaliti cigaretu."

A da je Max izrazito prizemljen i skroman muškarac, vidi se iz njegove sljedeće izjave: "Cijenim prirodan izgled. Ljubaznost i velikodušnost me obaraju s nogu, kao i smisao za humor koji je prirodni lijek. Volim žene koje nisu preokupirane površnim stvarima i koje su realne."

Zbog ovakvih stavova, Ironsa ćete prije vidjeti u engleskome pubu na čaši piva nego u nekom razvikanom L.A. klubu.

Jedva čekamo vidjeti kako izgleda nakon svih tih napornih treninga, te se nadamo da će nas počastiti kojom scenom gologa torza!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.