Nina Dobrev odlazi iz serije "The Vampire Diaries"

Foto: Press Foto

NAKON 6. sezona, zvijezda serije "The Vampire Diaries", Nina Dobrev povlači se iz te popularne tv serije.

Dvadesetšestogodišnja Nina jučer je objavila kako više neće glumiti Elenu Gilbert te kako je došlo vrijeme za nove projekte.

Osim Nine, iz serije se povlači i zgodni glumac Michael Trevino, no producenti kažu kako nema mjesta panici jer će se serija nastaviti i bez njih.

I prije vijesti o odlasku ovih dvaju glumaca, kuća CW najavila je kako će se snimati 7. sezona ove popularne serije, a producenti tvrde kako se vesele novim izazovima koji uključuju smišljanje zapleta bez Nine i Michaela.

"Veselimo se ludom izazovu smišljanja priča o braći Salvatore i vrlo popualrnom ostatku ekipe.". izjavila je Julie Plec, izvrpna producentica za Hollywood Life.

S obožavateljima se Nina oprostila na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj grli Julie te napisavši uz nju podužu poruku u kojoj objašnjava kako je upravo imala oproštajnu zabavu s producentima i ekipom sa snimanja te kako je uživala u ulozi Elene Gilbert.

"Još nas očekuje puno toga prije nego završimo snimanje, a ja vam obećavam da ćete čuti sve o mojim iskustvima u idućih nekoliko mjeseci. Do tada vas pozivam da uskočite na vlak smrti koji se zove život Elene Gilbert i pomognete mi da joj odam počast i oprostim se od nje...", napisala je Nina svojim fanovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.