Nema koga nije osvojila: Kanye West poslao Taylor Swift raskošni buket cvijeća

 

Foto: Instagram, Tumblr

HTIO, ne htio - moraš voljeti Taylor.

Cura s najvećom bazom prijatelja u celebrity svijetu, osvojila je i Kanyea Westa koji ju je javno ponizio prije nekoliko godina.

Već svi znaju priču o Kanyeovom skakanju na pozornicu dok je Taylor primala nagradu za najbolji spot i održavanju govora o tome kako je ta nagrada trebala pripasti Beyonce.

Nakon tog incidenta, Kanye se više puta ispričao mladoj pjevačici, a ove je godine na dodjeli nagrada MTV VMA glumio da spava dok je držala govor kako bi se našalio sam sa sobom.

Čini se da je Kanye shvatio kako je Taylor postala velika zvjerka u glazbenom svijetu pa joj je odlučio poslati i zgodan dar kako bi pokazao koliko ju cijeni.

Plavokosa pjevačica objavila je fotku na Instagramu na kojoj stoji kraj ogromnog buketa bijelog cvijeća u obliku kocke te je uz fotografiju napisala: "Awwww, Kanye mi je poslao precool cvijeće!"

Moramo priznati da cvijeće malo nalikuje na ono koje su Kanye i Kim imali na vjenčanju, i na ono koje je supruzi poklonio za Majčin dan. Možda ima popust kod lokalne cvjećarke?

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.