Ne može bez nje: Charlie Sheen želi spavati sa svojom bivšom ženom Denise Richards

CHARLIE Sheen pokušava napraviti veliki povratak nakon svojih suludih alkoholnih epizoda i mnogobrojnih afera kojima je zabavljao javnost. Za magazin Rolling Stone Charlie je otvorio dušu i priznao kako se starih navika još uvijek nije riješio, prenosi US Weekly.

"Ne vidim što je loše u nekoliko pića. Samo neka je bez leda jer led služi za ozljede", našalio se Sheen.

Ovaj je raskalašeni 46-godišnjak dobio drugu priliku sa serijom "Anger Managment", no čini se kako drugu priliku traži i u ljubavnom životu, a pod potonjim mislimo na njegovu bivšu ženu - Denise Richards.

"Ona još uvijek izgleda je**no odlično! Želim li spavati s njom? Da! Želi li ona sa mnom? Ne bih znao", izjavio je iskreno Charlie.

Ovaj se razvedeni par i dalje viđa redovito, a često odlaze i na odmore sa svoje dvije kćeri - Sam i Lolom. Iako Richards nije razglabala o svojoj seksualnoj želji prema Charlieju, za magazin je potvrdila da joj je on najbolji prijatelj u kojeg ima ogromno povjerenje, a naglasila je i kako spavaju u odvojenim sobama svaki puta kad odu na odmor.

Dalo bi se naslutiti kako je Denise svjesna Sheenovih želja, no ipak se ne da zavarati slatkim ponašanjem ovog zločestog dečka!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.