Najveća Melanijina konkurencija zasjala u hit dodatku sezone

Foto: Getty

POGAĐATE o kome je riječ?

Radi se o još jednoj Prvoj dami, ali ovoga puta Argentine, Juliani Awedi koja se posljednjih dana sa suprugom Mauricijom Macrijem nalazi u New Yorku, gdje je odala počast žrtvama napada u Tribeci.



O lijepoj Juliani pisali smo vam još u ožujku ove godine, s obzirom na to da gdje god se pojavi, njezin izgled i odjeća privuku itekakvu pažnju, a složit ćete se kako ima itekakav ukus za modu.


Upravo zato Julianu su mediji odmah prozvali najvećom modnom konkurencijom Melaniji Trump, a zanimljivo je kako s majkom Else, Juliana stoji na čelu modne kompanije Awada, za koju ona i dizajnira.



U New Yorku argentinska Prva dama samo je još jednom dokazala kako itekako prati modne trendove, jer se pojavila u hit komadu sezone te pokazala kako i u nešto ležernijem izdanju izgleda fantastično.



Njen izbor bio je sivi karirani kaput za kojim već tjednima luduje brojne fashionistice, ali i celebrity dame, a o Julianinu stilu najbolje govori činjenica da ju je Vogue prošle godine proglasio jednom od najbolje odjevenih žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.