Nadamo se da prsten nije iznudila batinama: Zaručila se mlađa sestra slavne Beyonce?

Foto: Instagram

SOLANGE Knowles proslavila je u utorak 28. rođendan sa svojim dečkom Alanom Fergusonom.

Kako prenose gotovo svi svjetski mediji, par je imao duplo slavlje. Naime, šuška se kako je pedesetjednogodišnji producent zaprosio pjevačicu nakon 5 godina veze.
 
Iako Solange tu vijest još uvijek nije potvrdila niti demantirala, objavila je zajedničku sliku na Instagramu s odmora te s fanovima podijelila svoju sreću. "Ovaj dan nije mogao biti savršeniji. Hvala svima na prelijepim željama.  One su mi zagrijale srce i učinile da se osjećam zahvalno na svoj ljubavi", napisala je pjevačica.
 
Ako su glasine o zarukama istinite, ovo će Beyonceinoj mlađoj sestri biti drugi brak. 2004. godine udala se za srednjoškolsku ljubav Daniela Smitha sa svega 17 godina, a tad mu je rodila i sina. "I dalje se oboje brinemo za našeg sina i super slažemo. Daniel uvijek uskoči za bilo kakvu pomoć", otkrila je Solange.
 
"Sva sreća, prošlo je moje vrijeme izlazaka s gubitnicima. Jako sam sretna s Alanom, iako to loše utječe na moju karijeru, jer je puno teže pisati kad si sretan i ispunjen. Također, velika razlika u godinama kod nas nikada nije bila problem", zaključila je.
 
Mi golupčićima želimo puno ljubavi i sreće, bez ikakvih fizičkih obračuna. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.