Nabildani srednjoškolac snimio video u kojem moli Selenu Gomez da mu bude dejt za maturalnu

Foto: Screenshot YouTube

IZ FILMOVA vam je sigurno poznat američki običaj da se na maturalnu večer odlazi u pratnji cure ili dečka koji ne moraju nužno pohađati istu školu.

Upiti za odlazak na maturalnu večer djevojkama se šalju mjesecima prije same zabave, a kad su popularne cure u pitanju, dečki moraju izmisliti domišljate pozive kako bi upravo oni u salu ušetali s određenom ljepoticom.

Plavokosi Cole LeBrant iz iz Alabame zaključio je kako cure iz njegove škole nisu dovoljno interesantne pa je na maturalnu večer odlučio pozvati - Selenu Gomez!

"Teen Hulk" potrudio se snimiti video u kojem pleše i pjeva te otkriva svoju želju da mu slavna Selena postane pratnja za tu važnu noć. U fokusu videa su, naravno, njegovi mišići!

Član Vine grupe "Dem White Boyz" proveo je 10 dana snimajući ovaj video, a čak je i skinuo neke plesne pokrete svoje omiljene pjevačice.

Selena Gomez još nije otkrila što misli o ovom prijedlogu, no ne sumnjamo da će, zahvaljujući videu koji je već postao viralni hit, neka druga ljepotica rado uskočiti na njezino mjesto.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.