Muke po zarukama: Zašto se muškarci boje zaprositi svoje partnerice?

VEĆINI je žena pomisao na prosidbu bajkovitog karaktera, ali izgleda da muškarcima zaprositi i nije toliko jednostavno! Zamisli kroz koje sve muke prolazi kad krene u potragu za savršenim prstenom! Muškarci i zadovoljstvo šopingiranja u istoj rečenici? Ne bi išlo! A tu je još i sam čin prosidbe za kojeg nije siguran kako bi točno trebao izgledati i hoćeš li ti, na kraju krajeva, biti zadovoljna.

Prsten

Potraga za prstenom zastrašujuća je sama po sebi, još kad na to nadodaš činjenicu da se radnja odvija oko nakita pa sve do njegovog ulaska u zlatarnicu i čudnih pogleda trgovaca koji se lome na njegovom znojnom čelu, shvatit ćeš koliko je to mukotrpan proces. Prilikom kupnje prstena, osjećaju se kao da gube dio svoje muževnosti. Umalo smo zaboravili napomenuti problematiku cijene! Naime, tvoj muškarac ne želi ispasti škrt, ali isto tako ne želi potrošiti 4 teško zarađene mjesečne plaće na komad nakita. Što je najgore, svjestan je činjenice da će ga apsolutno svi osuđivati na temelju tog malog ukrasa na tvom prstu.

Dopuštenje od tvojih roditelja

Ako imaš dečka tradicionalnih svjetonazora, vjerojatno će htjeti tražiti dopuštenje od tvojih roditelja, što je dodatni stresni obruč kroz koji se mora provući. Ovaj razgovor može biti gotovo stresan kao i sama prosidba!

Trenutak prosidbe

Osim želje da ti taj događaj učini posebnim, na umu ima i činjenicu da bi ti mogla odgovoriti s "ne". Da, gotovo je 99 posto siguran da će odgovor biti potvrdan, ali svejedno je u strahu da ćeš se prepasti u trenutku kad shvatiš da ćeš s njim provesti još mnogo godina u braku.

Je li stvarno spreman vjenčati se

Pitanje "Jesam li spreman oženiti se" muči svakog muškarca, ali samo si on na njega može dati odgovor. Ipak se formalno oprašta od adolescentskog načina života, prljavog rublja na podu i barenja drugih žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.