Misliš da je materijal za brak? Ako nema ove 4 osobine, nije!

Foto: Screenshot Youtube

KADA je riječ o muškarcu s kojim želimo provesti ostatak života, kriteriji moraju biti visoki.
 
Naravno, nekih se kriterija moramo i odreći u ime sreće, ali muškarac kojeg želimo na duge staze definitivno mora imati ove karakteristike.
 
Ima radne navike
 
Znamo da je u ovo vrijeme pomalo nezahvalno zahtijevati da muškarac ima posao, ali ako ga nema, važno je da je tip osobe koja ga traži i koja ima radne navike. Nitko ne želi ulaziti u brak s ljenčinom koja potajno samo čeka da joj netko kaže da ne mora raditi. Takav muškarac će se pretvoriti u tipa koji samo leži na kauču i deblja se.
 
Poštuje tvoje snove
 
Neki će muškarci s podsmjehom reagirati na tvoje snove, pa će tako na tvoj san o poslu koji već dugo sanjaš proglasiti nerealističnim i pokušati te spustiti na zemlju. Naravno da je dobro ostati nogama čvrsto na zemlji, ali muškarac koji te pokušava zavezati za tlo i srušiti sve tvoje snove definitivno nije muškarac za brak. Moraš pronaći nekog tko će te podržavati i gurati naprijed kada nisi sigurna u sebe.
 
Samostalan je 
 
Zna uključiti veš mašinu i napraviti ručak koji se ne sastoji od kuhanih jaja i salate, a ni pospremanje mu nije strano - ukratko, muškarac koji je prestao računati da će se netko brinuti o njemu, bila to ti ili njegova majka. Ako to nije, onda ćeš ući u brak s velikim djetetom.
 
Ima svoj život
 
Svoje ciljeve, ideje, prijatelje… Muškarci koji u vezi zaborave na društveni život su grozni, jer će od tebe očekivati da napraviš isto. Ako ne želiš biti s nekim tko će biti ljubomoran kad izlaziš s frendicama i braniti ti da imaš vlastiti život, obavezno se drži muškarca koji ne sjedi pored telefona i čeka tvoj poziv.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.