Mark ili Chace: Koga to ljubi lijepa glumica Nina Dobrev?

Foto: Instagram

VRIJEME je darivanja i zaljubljivanja.

Lijepa glumica Nina Dobrev Dan zahvalnosti provela je u društvu najbolje prijateljice Jessice Szohr, najpoznatije po ulozi u popularnoj seriji "Gossip Girl".
 
No, još jedna zvijezda spomenute serije taj dan je provela s njima u ugodnom druženju, a radi se o zgodnom Chaceu Crawfordu, koji je utjelovio zavodnika Nata Archibalda. Veselo društvo američki je blagdan proslavio u Texasu, a zabavljali su se i na utakmici Dallas Cowboysa.
 
Iako su mediji odmah počeli nagađati kako se radi o novom paru, posebno zato što Chace nevjerojatno sliči na glumičinog bivšeg dečka Iana Somerhaldera i zato što je slobodan, Hollywood Life prenosi kako se radi samo o prijateljstvu. No, znamo mi da su se brojne ljubavne priče stvorile upravo iz prijateljstva, zar ne? 
 
 
No, kako to obično biva među slavnima, nešto duže se šuška kako je Nina zapravo u vezi s Markom Fosterom iz grupe Foster The People. 
 
A dok se lijepa zvijezda "Vampirskih dnevnika" ne može odlučiti između dvojice, njezin bivši dečko Ian sreću je pronašao u zagrljaju glumice Nikki Reed i čini se da je to ozbiljno.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.