Mali znakovi: Jesi li zatreskana u kolegu?

Foto: Screenshot Youtube

NEMA ničeg lošeg u malo flerta na poslu, ako je u granicama dopuštenog. Možda si to ne želiš priznati, ali ako si dovoljno hrabra da dopustiš mogućnost da si zatreskana u kolegu, ovo su neki od znakova koji će to dokazati.

Stalno pričaš o njemu
 
Njegovo ime svako malo pronađe put do tvojih usta, čak i kada ono što priča nema veze s njim? Ovo je znak da ti se sviđa, a činjenica da ponavljaš njegovo ime znači da ti nedostaje njegova blizina i da ga želiš uza sebe.
 
Buljiš
 
Ovo baš i nije suptilan znak, ali ponekad si u glavi objasnimo zbog čega stalno gledamo u nekoga i uvjerimo se da to nije zato što nam se sviđa. Ali jest, makar podsvjesno. Nema ničeg lošeg u buljenju, samo pazi da ga ne preplašiš.
 
Uhodiš ga
 
Njegov Facebook je tvoja najčešća destinacija, a sebe još uvijek uvjeravaš da je to samo iz prijateljskih razloga? Ako moraš u tajnosti gledati što je radio na Facebooku i ponekad se uhvatiš gledajući njegove slike po skrivečki, definitivno si zatreskana.
 
Prisluškuješ njegove razgovore
 
Ne one koji su vezani za posao, već one koji su vezani za njegov privatni život. Ako svako malo naćuliš uši kako bi saznala kakvi su mu planovi za vikend, zatreskana si i to jako.
 
Nasmijava te
 
Možda ima jako dobar smisao za humor, ali postoji razlika između smiješnog tipa i tipa kojemu se smiješ, jer ti se sviđa. Sljedeći put kada počne pričati nešto, testiraj se: ako bi se na istu rečenicu nasmijala i da je došla iz tuđih usta, znači da je stvarno smiješan, ali ako se smiješ jer je on to rekao, znači da si vrlo subjektivna.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.