Male ženske tajne: Što stalno radimo, a rijetko priznajemo

Foto: Vogue

SVI imamo tajne, ali kada bismo krenuli uspoređivati tajne prosječne žene i one prosječnog muškarca, žene bi pobijedile, i to uvjerljivo. Nisu to velike tajne, a to ih valjda i čini tako slatkima.

Čuvamo poruke bivših
 
Ne zato što ih još uvijek volimo, nego zato što su one kolekcija dokaza koliko smo nekome bile poželjne. Dobro nam dođu kada se moramo podsjetiti da smo super - služi nam za dizanje ega. I da se podsjetimo koliko nam je dobro sa sadašnjim dečkom.

Malo mrzimo muškarce
 
Tu i tamo, nekoliko dana u mjesecu, kad se sjetimo da ćemo MI morati izgurati dijete iz sebe dok će oni samo sjediti u kafiću i okretati runde. Prođe nas brzo, ali kad već dijelimo, moramo podijeliti sve.

Ne depiliramo se toliko često
 
Nemojte misliti da smo dlakavice, ali tu i tamo, kad jako zahladi, a mi nemamo dečka kojem bi to zasmetalo - jednostavno ignoriramo dlake na nogama. Guste najlonke čine čuda, a ako nikom ne smeta, zašto da se gnjavimo?
 
Čujemo poruku koju ste dobili
 
Pravimo se da nam je svejedno, ali kad naš dečko dobije poruku, na trenutak nam kroz glavu prođu sve njegove bivše i potencijalne kradljivice muškarca. Nećemo reagirati, ali duboko u sebi - hoćemo.
 
Želimo poklone
 
Kad kažemo da ih ne želimo - tada pogotovo! Volimo male znakove pažnje i iako ćemo to nijekati pred muškarcima, jako nam je lijepo kada se ponekad u stanu stvori umotani paketić s našim imenom. Ili cvijeće.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.