Ljubavna sabotaža: Jesi li sama kriva za svoje neuspjehe?

Foto: Screenshot Youtube
 
ŽENE koje ne mogu pronaći ljubav najčešće krive sudbinu, činjenicu da su muškarci svinje, činjenicu da su svi dobri muškarci zauzeti… Popis razloga nema kraja, a najčešće na popisu uopće nema opcije: "A možda je stvar u meni." Ne kažemo da si ti jedini krivac za svoj loš ljubavni život, ali ove tri stvari možda radiš nesvjesno, a uništavaju ti šanse za ljubav.
 
Idealiziraš bivšeg
 
Stav da nitko nikada neće biti dobar kao tvoj bivši je potpuno pogrešan stav, ali i jedan od najčešćih razloga zbog čega žene ne mogu krenuti dalje. Čak i ako je tvoj bivši stvarno bio najbolji na svijetu, nema razloga da živiš u prošlosti jer se tamo ne događa ništa pametno.
 
Generaliziraš
 
Naravno da je nakon par loših veza lako zaključiti da su svi muškarci grozni, ali takvo razmišljanje te neće odvesti daleko. Znamo da je naporno iznova davati šanse, ali to je jedini način da stvarno pronađeš ljubav kakvu zaslužuješ.

Radiš kompromise
 
U ljubavi uvijek treba raditi kompromise, ali to se ne odnosi na izlaženje s frajerima koji ti se ne sviđaju, samo kako bi imala nekog s kim se navečer možeš ušuškati ispod deke. Bolje je biti solo i pričekati nekog posebnog, nego se zadovoljiti s nekim tko ti očito ne paše.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.