Lažni osmijesi ili istinska sreća? Obitelj slavne Beyonce riješila sve probleme!

Foto: Tumblr

ČINI se kako je slavna obitelj izgladila sve probleme.

Od slavne tučnjave u liftu, u kojoj je njezina sestra Solange napala njezinog supruga Jay Z-ja, slavna Beyonce svim se snagama trudi prikazati kako je taj nesporazum daleko iza njih.
 
Tako je pjevačica objavila niz obiteljskih fotografija, na kojima se jasno vide veliki osmijesi na licima svih članova. Na prvoj fotki sa slavnim triom pozirala je i mama Tina Knowles, a na drugoj se slavni reper druži s Alanom Fergusonom, dečkom Beyoncine sestre i njezinim sinom Julezom, kojeg je dobila u braku s Danielom Smithom. Na trećoj obitelj sjedi za stolom i zabavlja se s malenom Blue Ivy.
 
 
Ili se radi o dobrom zataškavanju istine ili su Jay-Z i Solange doista riješili sve probleme.
 
 
Podsjetimo, Solange je fizička napala supruga svoje sestre u liftu nakon Met Gale, a snimka je ubrzo postala pravi hit na internetu. No, još uvijek se nije saznao pravi razlog takvog ponašanja, dok su nagađanja bila razna. Od toga da je Solange bila pod utjecajem alkohola do onih ozbiljnijih da je Jay fizički napao Beyonce, što je jako razljutilo njezinu sestru. No, vrlo se brzo otkrilo da se radilo o lažnom tweetu.
 
No, bitno da je  to sve sada iza njih.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.