Kod tebe doma: Što on misli o tvojim stvarima?

Foto: weheartit

POZVALA si dečka koji ti se sviđa k sebi doma. Iako je tipično da žena osuđuje muškarca na temelju stvari koje vidi u njegovom stanu, sasvim je normalno da to rade i muškarci. Dok on šeće i pravi se da ne primjećuje ništa, zapravo radi male bilješke i kategorizira te. Evo što on misli o tvojim stvarima.
 
Plišanci na krevetu
 
Nekim će muškarcima to biti sasvim slatko, ali većina će razmišljati zbog čega ih još uopće imaš. Neki će čak otići toliko daleko i pomisliti da je žena djetinjasta i loša u krevetu, a sve zbog nekoliko plišanih medvjedića koji ti prave društvo dok spavaš.
 
Razbacane stvari
 
Budimo realni, muškarci nisu baš frikovi za urednost, ali kada vide neurednu sobu kod cure koja ih je pozvala k sebi, to im se neće svidjeti. Ne kažemo da moraš dezinficirati stan prije nego što ga pozoveš k sebi, ali barem sakrij dokaze da nisi čistila već tjednima.
 
Puno šminke posvuda
 
Većina će cura obožavati doći kod nekoga tko ima puno sjajila, sjenila i lakova za nokte po sobi, ali muškarci ne dijele taj osjećaj. Ako vidi da imaš toliko šminke, mislit će da si previše opterećena izgledom, a pomislit će i da ti treba cijela vječnost da se spremiš za izlazak.
 
Kondomi
 
Prakticiranje sigurnog seksa je uvijek pohvalno, ali to nije ono što će pomisliti muškarac koji u tvojoj sobi pored kreveta vidi kondome. On će pomisliti da je samo jedan od mnogih koji su pozvani u tvoju sobu ovog tjedna. Sakrij ih u ladicu, i nema problema.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.