Kako zgrabiti muškarca - bez da ga prestrašiš

Foto: Screenshot

VREMENA su se promijenila, a žene koje čekaju da im se muškarac prvi javi sve češće mijenjaju igru i rade prvi korak. Neki će muškarci na to reagirati loše, ali sve je više onih koji će pozdraviti takav potez. Ako razmišljaš o tome da napraviš prvi korak, evo nekoliko načina da zgrabiš muškarca iz snova, bez da ga prestrašiš.
 
Pozovi ga na kavu
 
Neobavezno, u normalom razgovoru predloži da odete na kavu. Nemoj odmah spominjati da je riječ o spoju niti raditi velike planove, odigraj to kao da je riječ o najobičnijoj kavi. Time ćeš mu dati do znanja da želiš provoditi vrijeme s njim, a on će, ako je imalo pametan i zainteresiran, preuzeti kormilo.
 
Traži ga broj
 
Znamo da zvuči zastrašujuće, ali kad malo bolje pogledaš i nije tako strašno. Ako ti se sviđa, traži ga broj, i sigurno će ti ga dati. Mnogi muškarci se boje tražiti broj jer misle da ga neće dobiti, a ako mu ti pokažeš da si zainteresirana, to će biti dovoljno da shvati i dovoljno da odluči preuzeti inicijativu.
 
Osvoji njegove frendove
 
Direktan pristup je uvijek super, ali možeš do nagrade doći i okolnim putem. Ako ti se sviđa tip, a nemaš mu hrabrosti to reći, uvuci se pod kožu njegovim frendovima i pusti da se sve dogodi samo od sebe. Jedina stvar na koju moraš paziti je da se ne svidiš nekom njegovom frendu, jer si onda izgubila.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.