Kako osvojiti njezine prijateljice (ne nije ono na što ste možda pomislili)

Foto: Screenshot Youtube

KAŽE se da tek kad muškarac osvoje prijateljice svoje cure, osvojio je i nju u potpunosti.

Ženska prijateljstva puno su intenzivnija od onih muških te je nama ženama itekako stalo do mišljenja naših prijateljica. Osvojiti njezine prijateljice nije lak posao, ali si ga itekako možete olakšati.
 
1. Dobro raspoloženje
 
Doći na prvi izlazak s prijateljicama loše raspoložen i umoran, to je kao da ste si sami potpisali smrtnu presudu. Ni pod razno!

2. Komunikacija
 
Muškarcu mora biti jasno da on dolazi na žensku kavu i da se na njoj neće pričati o sportu, autima i drugim ženama. No, to ne znači da čitavo vrijeme mora šutiti, ali ni upadati drugima u riječ. Zlatna sredina uvijek je dobitna kombinacija. Također, nipošto nemojte započinjati rečenicu sa "vi žene". To sačuvajte za mušku kavu.
 
3. Pokaži da ti je stalo
 
To odmah otapa led sa ženskog srca - pažljiv muškarac, koji se ne boji pred drugima pokazati svoje osjećaje. Zagrli ju, poljubi ili pohvali, odmah ćeš im postati draži (a i svojoj curi).
 
4. Pokaži interes
 
O čemu god da se priča, pokaži da te zanima što one imaju za reći, iako su male šanse da te to doista jako zanima. No, to je pristojno i žene vole takve muškarce. 
 
5. Gentleman
 
Tu prije svega mislimo na to da ti plaćaš tu kavu ili rundu, otvaraš vrata, voziš njezine prijateljice doma ako treba i slično.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.