Jesi li uvijek frendica, a nikad djevojka?

OBOŽAVAŠ druženja s muškim frendovima, zajednička gledanja utakmica i odlaske na koncerte, no bojiš se kako te upravo zbog toga svi dečki doživljavaju samo kao "jednog od njih"?

Biti jedina cura u muškom društvu nije ništa loše, dapače, ti bolje od ostalih žena možeš razumjeti kako frajeri razmišljaju, no ako želiš da dečko koji ti se sviđa prestane na tebe gledati kao na svog "frenda", poslušaj naše savjete.

1. Nemoj se bojati flertovanja


Ako ti se sviđa frajer iz društva, nemoj se bojati pokazati mu to na ženstven način. Lagano mu dodirni ruku u prolazu, osmjehni mu se kad vam se pogledi sretnu te ga uvijek gledaj u oči dok razgovarate. Ubrzo će shvatiti o čemu se radi.

2. Decentno istakni svoje "ženske atribute"


Dečki su vizualna bića i uvijek uživaju u pogledu na dotjerane cure. Ne kažemo kako bi trebala obući najkraću minicu ili najdublji dekolte, ali zgodne uske traperice, seksi štikle ili uski T-shirt sigurno će mu pomoći da shvati kako nisi samo još jedan frend iz ekipe.

3. Uvijek lijepo miriši


Dečki obožavaju osjetiti miris zavodljivog ženskog parfema, losiona za tijelo ili šampona za kosu pa se za svoje izlaske s muškim društvom naoružaj mirisnim notama koje će privući pažnju na tvoju ženstvenu stranu.

4. Prestani se ponašati kao frajer


Želiš li osvojiti dečka iz društva prestani se ponašati kao "dečko iz društva". Nemoj pljuvati, podrigivati i glasno psovati već pokaži kako i ti znaš biti prava dama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.