Jesen puna modnih uzbuđenja: Ovosezonski Fashion.hr održat će se od 16. do 19. 10. 2013.

Foto: Press Foto

VRUĆU modnu jesen i ove će se zone obilježiti još jedan Fashion.hr!

Kako kažu glasnogovornici Fashion.hr-a, jubilarna 15. sezona u slavljeničkom okruženju najvećeg paviljona na Zagrebačkom velesajmu ovoga će puta ugostiti rekordan broj domaćih i regionalnih dizajnerskih zvijezda koje će svoje modne vizije u četiri dana trajanja prikazati u sklopu dvije impozantne piste.

Čije ćemo kreacije gledati na pisti ovosezonskog Fashion.hr-a?


Branka Donassy, Ivica Klarić, I-gle, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Ivica Skoko, Martina Felja i Ana Maria Ricov, Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, Morana Krklec, Petra Vuletić i Saša Hortig samo su neki od dizajnera koji će ove sezone svoje kreacije predstaviti na Fashion.hr-u.

 Aleksandra Dojčinović, miljenica ženskog dijela publike, prikazat će zanimljivu autorsku kolekciju dok će dizajnerski dvojac eNVy room nastaviti suradnju s s jednim poznatim beauty brandom.

Marina Obradović koja stoji iza brenda Marina Design, također se udružila s jednim popularnim brandom a rezultat te suradnje vidjet ćemo u ekskluzivnom samostalnom terminu.

S posebnim ponosom Fashion.hr predstavlja i kolekcije Roberta Severa i Igora Galaša, a dizajnerskim snagama Fashion.hr-a pridružit će se i poznati domaći dizajner Zoran Aragović i ekscentrična dizajnerica i akademska kiparica Ivana Popović.

Jedva čekamo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.