J.Lo. neretuširanim fotkama nadmašila Beyonce i Cindy!

Foto:Twitter

NAKON što su neretuširane fotke Cindy Crawford i Beyonce zauzele velik dio medijskog prostora te povele brojne rasprave među njihovim fanovima, u javnosti su se pojavile i "netaknute" fotografije još jedne slavne ljepotice - Jennifer Lopez.

Riječ je o kampanji za brand L'Oreal koju je Jennifer snimila odjevena samo u crni jednodijelni badić sa zlatnim detaljima, a koje su se ovih dana našle na Twitteru i brzo počele širiti po društvenim mrežama.

 

Za razliku od fotografija Cindy i Beyonce, fotke latino dive nisu izazvale val uvreda već hrpu pozitivnih komentara i opće oduševljenje.

45-godišnja zvijezda na fotkama izgleda malo umornije u koju kilicu bucmastije nego na retuširanim fotkama, no koža joj je i dalje glatka i zategnuta, a lice prirodno lijepo.

"Bože, stvarno je prekrasna!", "J.Lo je sexy! I ja želim takvo tijelo kad ću imati 45!", "Jedina razlika između fotošopiranih i nefotošopiranih fotografija je u tome što ovdje izgleda kao žena od 40+ koja se super drži, a ne kao žena u srednjim tridesetima.", samo su neki od komentara kojima su fanovi dočekali ove fotke na društvenim mrežama.

Kako se vama sviđa J.Lo bez photoshopa?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.