Izgovori koje muškarci najčešće koriste

Foto: Screenshot Youtube, Giphy

NASLUŠALE smo ih se.

1. "Ne osjećam se dobro"
 
Odmah da naglasimo: ne mislimo na slučajeve u kojima se netko ne može dignuti iz kreveta, nego slučajeve kada ga malo boli trbuh, što je za muškarce jednako rađanju, barem po njihovim reakcijama. Pita li nas itko kako nam je, kada moramo "onih dana" na posao?
 
 
2. "Kasnije ću to napraviti, obećajem"
 
Drugim riječima: neću to odmah napraviti, nego ću toliko odugovlačiti s tim, da ćeš na kraju to ti napraviti. To uglavnom vrijedi za kućanske poslove, a ako on još uvijek misli kako baš sve u kući mora napraviti žena, molimo te da ga izvučeš iz mračne špilje na "prosvjetljenje".
 
 
3. "Promet je bio užasan"
 
Promet je užasan svaki dan, no to i dalje nije opravdanje za kašnjenje na dogovor. Očito da je on bio zauzet nekim drugim stvarima pa je radi njih odlučio žrtvovati dio vašeg zajedničkog vremena. Sljedeći put neka krene ranije nego inače.
 
 
4. "Nisam gledao mobitel"
 
Pa zato cijeli dan nije odgovorio na tvoje poruke i pozive. Ljubazno molimo sve osobe, koje znaju neku osobu, koja u današnje vrijeme ne gleda mobitel po par sati, da ju dovede u redakciju, kako bi se uvjerile da ona doista postoji.
 
 
5. "Bio sam na sastanku"
 
Taj "sastanak", zbog kojeg ti se nikako nije mogao javiti, bio je duži ručak s kolegama, jer ga je jedan od njih tegao na Facebooku, što on još očito ne zna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.