Iskoristite energičan modni trend: Ubacite neonske boje u ormar, ali i u svoj dom!



NEKI modni aktualni modni trendovi toliko su dobri da im se veselimo već mjesecima unaprijed, a neke smo s gnušanjem ubacili u ladicu "Nikad, pa ni onda", no neki su nas toliko razveselili da smo ih odmah poželjeli uvesti u svoju garderobu, ali i dom. Trend neonskih boja izvrstan je "flash back" na modu devedesetih, a osim remenčića, torbica i lakova u ludim bojama, izvrsno će izgledati i u vašem stanu.

Naravno, ne govorimo o zidovima u fluorescentno žutoj boji niti svjetlećim pločicama, već o detaljima koji će vas razveseliti i osvježiti vaš prostor, a koje ćete lako ukloniti kada vam dosade.

1. Stolac

Stari drveni stolci danas se mogu naći po zaista niskim cijenama, a uz malo boje i strpljenja, možete napraviti prekrasne fluorescentne stolce za vaš balkon ili vrt koje kasnije lako možete prebojati.

2. Tabure

Nekoliko zgodnih taburea u žarko žutoj, tirkiznoj i ružičastoj boji osvježit će vašu dnevnu sobu i unijeti moderan i "eklektični" štih koji će oduševiti vaše goste.

3. Stolić

Stolić za kavu u nekoj neonskoj boji izvrsna je ideja za osvježavanje dnevne sobe u kojoj prevladavaju siva, bijela i crna boja. Ponovno, nađite neki jeftin drveni stolić i razveselite ga trendi bojom.

4. Jastučići

Presvlake za jastučiće lako je i jeftino sašiti, a umjesto klasičnih boja, ovog se ljeta odvažite na neonske. Vjerujte nam, nećete pogriješiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.