Ipak Taylor? Calvin Harris prekinuo s djevojkom Aarikom!

Foto: Getty, Instagram

BAŠ kako smo rekle: gdje ima dima, ima i vatre.

Još smo te prošli tjedan obavijestile o tome kako se slavni Calvin Harris uvaljivao Taylor Swift na Universalovom afterpartyju, nakon dodjele Brit Awardsa. 
 
Kako prenosi The Mirror, Taylor je bila ta koja je zamolila njihovu zajedničku prijateljicu Ellie Goulding da ih upozna, a očevici tvrde kako se nije radilo samo o dogovoru poslovne suradnje, već da su se njih dvoje odmah počeli zavađati. "Bilo je tu zavodljivih plesnih pokreta, ali i stavljanja ruke na Taylorin struk", otkrio je jedan od očevidaca. 
 
 
I to ne bi bilo ništa čudno da na isti party, Calvin nije došao sa svojom djevojkom Aarikom Wolf, koju je upoznao na snimanju spota za pjesmu "Blame". No, stigle su vijesti kako je slavni DJ prekinuo s Aarikom, nakon 7 mjeseci ljubavi.
 
Navodno njih dvoje nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik, a prekinuli su u vrijeme dodjele Brit Awardsa, zbog čega cijela priča s Taylor sada ima smisla.
 
Nedavna slika na Instagramu otkrila je još jednu zanimljivu činjenicu, a to je da je Taylor s prijateljicama Selenom Gomez i Ellie Goulding, budno pratila njegov nastup u Las Vegasu ovog vikenda.
 
"Volio bih raditi s Taylor. Ona je odličan tekstopisac", još je ranije izjavljivao Calvin.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.