Indexova Kraljica maturalne večeri posjetila eNVy Room i isprobala svoju "sretnu haljinu"!

Foto: Anita Bukljas

NAŠA ovogodišnja Kraljica maturalne večeri, prekrasna Karla Čečura, posjetila je showroom modnog dvojca eNVy Room te po prvi puta isprobala svoju maturalnu haljinu.

Radi se o mladenačkoj i elegantnoj bijeloj haljini od čipke, koja našoj Karli pristaje kao salivena, premda nije rađena po njoj - već po manekenskim mjerama.

U elegantno uređenom showroomu na adresi Gračec 1, naš su tim i uzbuđenu Karlu dočekali sami dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Dečki su ovih dana u iznimnoj gužvi zbog pripremanja mladenki i maturantica za njihove čarobne trenutke, no izdvojili su malo vremena kako bi osobno upoznali Indexovu Kraljicu maturalne večeri, koju su, svojim presudnim glasovima, sami odabrali među brojnim prijavama.

Popričali smo s Nikicom i Vjekom i doznali zašto su se odlučili baš za zgodnu brinetu iz Zagreba:

"Svidjela nam se na prvu. Slika koju je poslala nam je već puno govorila, no ono što nas je najviše osvojilo je iskreno pismo koje je poslala na natječaj za Kraljicu maturalne večeri!", objasnili su dizajneri te dodali kako ih je oduševila i pri konačnom upoznavanju: "Karla nas je osvojila odmah pri upoznavanju. Nije krila oduševljenje zbog haljine, a i vrlo je komunikativna i društvena pa je bila vrlo zabavna i opuštena atmosfera pri isprobavanju haljine."

A kako im se sviđa naša Kraljica u njihovoj haljini?

"Haljina joj stoji fantastično i već od prvog trenutka je bilo jasno da se ona u njoj tako i osjeća. Bijela boja ne stoji svima no njoj itekako laska."

Karla je u svojoj novoj haljini prošetala po showroomu i pregledala čarobne kreacije iz najnovije kolekcije ovog uspješnog modnog dvojca.

Priznala nam je kako su i nju dizajneri apsolutno oduševili: "Roomovci su me oduševili iste sekunde! Simpatični, opušteni, susretljivi, lijepo su nas dočekali. Odmah su mi pokazali haljinu i to je bilo to...ljubav na prvi pogled!! Haljina je, kao i sve ostale tamo izložene, bila savršena."

I mali savjet od strane slavnih dizajnera za kraj: 

"Savjetovali smo Karli da ne komplicira sa šminkom i frizurom. A cipele, po mogućnosti, neka budu klasične salonke."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.