Hvala im: Channing Tatum otkrio kako su ga sexy plesnim pokretima učile mame i bake

Foto: Esquire

Channing Tatum uljepšao je naslovnicu novog broja Esquirea.
 
Osim što nas je, po tko zna koji put, razveselio novim fotkama, Channing se raspričao i o nadolazećem nastavku popularnog filma "Magic Mike", koji prati život muških stripera, što je bio i sam Channing, prije nego je postao glumac.
 
"Podvrgnuo sam se strogoj dijeti i napornim plesnim probama. Imao sam dvije probe na dan - jednu sam i jednu s cijelom grupom, koju čine Matt Bomer, Joe Manganiello, Michael Strahan i Elizabeth Banks", započeo je Channing. Priznao je i kako ga je nova uloga i to ona očinska, učinila "debelim i sretnim". Podsjetimo, Channing i njegova prekrasna supruga Jenna Dewan, kćerkicu Everly dobili su u lipnju 2013. godine. 
 
"Volio bih popiti pivo ili pošten obrok. Volim jesti, No, trenutno radim ovo i moram paziti i to je sasvim u redu", zaključio je zgodni Channing.
 
 
Otkrio je i kako je naučio plesati. "Imamo visoku toleranciju na neprestano ponavljanje. To je razlog zašto znam plesati i zašto znam glumiti. Naučio sam plesati još kao tinejdžer na Floridi i to na vrlo neobičnim mjestima. Htio sam plesati, ali nisam znao kako, a nisu znale ni djevojke s kojima sam tada izlazio. Ali, njihove mame jesu. Tada sam shvatio da je to najbrži način za mene da naučim plesati - zgrabiti neku mamu i baku i natjerati ih da se krenu kretati po podiju", kroz smijeh je ispričao Tatum.
 
Pa hvala vam mame i bake za to. "Magic Mike XXL" u kina stiže na ljeto 2015. godine.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.