Hrvatska moda u atmosferi čarobnog Pariza: Pogledajte novu kampanju Ivana Alduka!

Foto: Šime Eškinja

POZNATI hrvatski dizajner Ivan Alduk svoju je najnoviju kampanju odlučio snimiti u posebnom okruženju pa je s nizozemsko-francuskom ekipom stručnjaka na 4 dana otputovao u čarobni Pariz.

Tako je i nastala kampanja "Lumiere" kojom Alduk predstavlja svoju najnoviju kolekciju, namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2014.

Nizozemska manekenka Tanja Kok zablistala je u Aldukovim ženstvenim modelima na obali rijeke Siene gdje ju je fotografirao hvaljeni hrvatski fotograf Šime Eškinja.

"Stvaranje modne kampanje u Parizu predivno je iskustvo za koje smo se sasvim spontano odlučili, ali tako nastaju najbolje priče u životu. Grad koji živi za modu i od mode je izvrsna komponenta u našoj novoj chic kampanji za kolekciju 'Lumiere'. Samo snimanje je bilo povrh svega zabavno i jedno novo iskustvo koje je ostalo zabilježeno na mnogim fotoaparatima znatiželjnih turista koje je jako zanimalo što mi to radimo. Htjeli smo napraviti jedan novitet što se tiče modne kampanje, stoga smo se odlučili za sanjiv, svijetao, topao i pomalo nostalgičan prikaz Alduk kolekcije i samog Pariza koji je predstavljao najbolju moguću kulisu za ovakav projekt", ispričao je Ivan Alduk.

images2/ParizAlduk980.jpg

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.