House of DVF: Ultimativni ženski reality show sezone

Foto: Press Foto

ZANIMA li te modna industrija i reality showovi, ovo je emisija baš za tebe!

House of DVF izgleda kao dobar mix između reality emisija "Apprentice", "Housewives of Atlanta" i "Project runway" pa tako nudi zabavu za obožavatelje mode koji vole naučiti nešto o pravilima poslovnog svijeta te usto pogledati dobar "cat fight".



Kao što i sam naslov govori, u fokusu je legendarna dizajnerica Diane Von Furstenberg koja između 8 kandidatkinja pokušava izabrati djevojku koja će postati nova ambasadorica njezinog branda.

Premda cure pred nosom imaju odličnu poslovnu priliku koja im može omogućiti dobre prihode i ulazak u modnu industriju o kojoj sanjaju, uglavnom se bave međusobnim podbadanjima i prepiranjem što se slavnoj dizajnerici nikako ne sviđa.

Najistaknutije natjecateljice su blogerica Kier i stilistica Brittany, koje je sama Dianne proglasila kujama te dobroćudna Amanda, Jinna koja voli zaviriti u čašicu i vrckasta Lenore za koju se mnogi pitaju što uopće radi u natjecanju.

Iz epizode u epizodu djevojke se nalaze pred novim izazovima, a nezadovoljna Dianne stalno se pita hoće li uopće pronaći ambasadoricu u grupi cura koje su ušle u samo finale.



Do kraja sezone ostala je još samo jedna epizoda u kojoj će dizajnerica proglasiti pobjednicu, a ako vas zanima ovakav tip emisija predlažemo da propušteno nadoknadite za vrijeme hladnih zimskih večeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.