Gdje su svi dobri frajeri?

Foto: Interview Germany

BEZVEZNJACI kao da su posvuda oko nas, no gdje su frajeri koji su vrijedni našeg vremena i energije?

Sigurni smo da ste barem jednom pomislili da su svi dobri frajeri nestali s lica Zemlje, izumrla vrsta, utopija, mit! Dobra vijest je da oni postoje, još bolja da ih ima puno više nego što možete zamisliti. Samo morate znate gdje ih tražiti!
 
Knjižare i knjižnice. Ponekad pogrdno nazivani "knjiški moljci" nisu nužno dosadne osobe. Dapače! Najčešće su to iznimno inteligentne osobe sa širokom općom kulturom i interesima s kojima ćete imati mnoštvo tema za razgovor.
 
Prijatelji vaših prijatelja. Svakako razmotrite opciju da upoznate solo prijatelja nekog od vaših prijatelja. Klasična stara priča, ali definitivno nije za odbaciti. Razmišljajte logički - vas i vaše prijatelje povezuju neki zajednički stavovi i interesi pa je velika vjerojatnost da ćete kliknuti s nekim tko je dobar s vama bliskim ljudima.
 
Koncerti. Vidite li zgodnog frajera na koncertu omiljenog benda - odlično. Očito je da dijeli vaš glazbeni ukus, da voli izlaske i da je zabavan. To su automatski tri plusa!
 
Vjenčanja. Mnogi su se parovi upoznali upravona vjenčanjima. Princip je sličan gore navedenome prijatelji vaših prijatelja. Ekstra dodatak je super romantična atmosfera koja je idealna za flertovanje i udvaranje!
 
Kućne zabave. Dobri frajeri uglavnom su poprilično socijalni i druželjubivi i imaju hrpu prijatelja i poznanika. Iskoristite svaki poziv na kućnu zabavu, piknik ili roštilj u prirodi i nadajte se najboljemu. Zaboravite na traženje frajera po klubovima u kojima nećete čuti ni vlastite misli i fokusirajte se na privatna druženja!
 
Pubovi i ostali nepretenciozni kafići. Dobri dečki sigurno ne vise po najpopularnijim birtijama po gradu, na špici i u diskotekama. Ako neki i da, takvi su rijetki. Najveća koncentracija istih je provjereno na manje popularnim mjestima pa obavezno zavirite na takva mjesta!
 
Izvor: Cosmopolitan
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.