Gabriella Wilde i Roo Panes: Nove vruće zvijezde Burberryjeve modne kampanje

GABRIELLA Wilde i Roo Panes postali su novi vruć par za Burberryjevu kampanju za jesen/zimu 2012/13, zamjenjujući tako dosadašnje zvijezde - Caru Delevingne i Eddieja Redmaynea, izvještava Vogue.

Kako to inače biva s Burberryjevim muzama, Gabriella i Roo nisu zanimljivi samo fizički. Naime, Wilde je nedavno odabrana da glumi u remakeu popularnog horora "Carrie", dok je Panes poznat po svojim tužnim, folkom inspiriranim glazbenim uradcima.

"Htjeli smo se poigrati sa svime što je u srcu ove modne kuće - slaveći tako naš brand i London kroz slike, film, glazbu, vrijeme i našu odjeću, a sve to na poetski i britanski način. Koristeći London kao pozadinu priče, snimili smo seriju emotivnih crno-bijelih fotografija i kratkih filmova sa nevjerojatno talentiranima Gabriellom Wilde i Panesom, koji su našu kampanju oživjeli uz puno truda", izjavio je kreativni direktor Christopher Bailey.

Ovo je jedna od onih kampanja koje imaju pozadinsku priču i posebnu atmosferu. Za fotke je bio zadužen Mario Testino koji je vrhunski stvorio atmosferu tmurnoga grada pomoću smoga, magle i mokrih kolnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.