Finiširaj prekid u ova tri koraka

Foto: Screenshot Youtube

PREKINUTI je poprilično jednostavno, kažeš par rečenica i to je kraj, ali puno je teže stvarno finiširati prekid koji se dogodio. Ako si ostavljena i želiš završiti priču o prekidu, to prema stručnjakinji za veze Sarah Kester možeš napraviti ovako.
 
1. Napiši pismo
 
Ali nemoj ga poslati. U pismu nabroji sve što te muči, sve što osjećaš i sve što želiš reći svom bivšem dečku. Na taj ćeš način izbaciti svoje osjećaje, ali nećeš to stvarno reći dečku. Zvuči kao bespotreban posao, ali pomaže.
 
2. Prihvati da je veza gotova
 
Jednostavno niste bili jedno za drugo i to je to. Ako ćeš cijelo vrijeme razmišljati o tome što je moglo biti i kako to vratiti, izludjeti ćeš, kaže Sarah. Umjesto toga, prihvati da je vaša veza jednostavno bila osuđena na propast, i kreni dalje.
 
3. Koncentriraj se na druge
 
Ima i drugih muškaraca, iako ti se možda ne čini tako. Umjesto da razmišljaš o tome koliko je savršen bio tvoj bivši, sjeti se da postoje i drugi muškarci i da su oni možda još bolji. Jednom kad se pomiriš sa činjenicom da ćeš moći ponovno voljeti, moći ćeš i prestati voljeti bivšeg. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.