Ekskluzivno za Index Rouge: Emily Ratajkowski o modi, ljepoti i novom filmu sa Zacom Efronom!

Foto: Tumblr, Instagram, Yamamay, Press Foto, Guliver/Getty, Cosmopolitan

PREKRASNU Emily Ratajkowski svijet je zapazio u spotu Robina Thickea "Blurred Lines" u kojem se pojavila u topless izdanju, a taj publicitet dvadesettrogodišnja brineta iskoristila je na najbolji mogući način.

Nakon snimanja spota s Pharrellom i Robinom Thickeom, Emily su se ukazale razne prilike pa je tako snimila bezbrojne editorijale i naslovnice, 2 filma sa zgodnim holivudskim dečkima Benom Affleckom ("Gone Girl") i Zacom Efronom ("We Are Your Friends") te dobila je i unosan manekenski posao - glavnu ulogu u čak 2 kampanje branda Yamamay.



Već smo je vidjeli u izazovnoj jesenskoj kampanji, a šuška se kako će biti i zvijezda nove, blagdanske kampanje te još jednom pokazati svoje idealne proporcije u zanosnom rublju tog branda.



171 centimetar visoka ljepotica rođena je u Londonu, a od malih se nogu bavi manekenstvom i glumom pa se tako u tinejdžerskim danima pojavila i u seriji "iCarly". Obožava modu i šminku,  a njezin odličan stil kopiraju djevojke diljem svijeta.



S lijepom Emily popričali smo o održavanju vitke figure, modi i ljepoti, a doznali smo i kako će u novom filmu sa Zacom Efronom imati glavnu ulogu!

1. Ti si jedna od najseksipilnijih žena na svijetu u ovom trenutku! Kako održavaš liniju?

"Jako mi je važno da imam ravnomjernu prehranu i da budem zdrava. Obožavam ići na na planinarenje i vježbati jogu, to su stvari koje me opuštaju, a u isto su vrijeme i dobre za moje tijelo."

2. Kako bi opisala svoj osobni stil?

"Volim se poigravati sa muškim i ženskim siluetama. Moj stil je inspiriran stilovima Biance Jagger i stilom Patti Smith."

3. Kako se brineš za svoju kožu? Koje proizvode koristiš?

"Volim koristiti proizvode branda Skin Ceuticals, a na lice često nanosim masku. Također obožavam Glossier."

4. A što je sa šminkom? Koji je tvoj omiljeni make-up proizvod?

"Volim dobar, vlažni tuš za oči jer su mačkasto našminkane oči moj "go-to" look."

5. Koliko ti je potrebno da se spremiš za izlazak iz kuće? Jesi li od žena koje se spremaju satima, ili od onih koje su na vratima za 5 minuta?

"Začudili bi se, no zaista mi treba malo vremena da se spremim za izlazak!"

6. Koji je tvoj omiljeni način opuštanja?

"Opuštanje kod kuće i odlasci u korejske salone ljepote u Los Angelesu postali su moji omiljeni načini opuštanja."

7. Koja stvar od svake žene može učiniti ljepoticu?


"Samopouzdanje!"

8. Bila si odlična u filmu "Gone Girl"! Planiraš li nastaviti s glumačkom karijerom?

"Naravno! Upravo sam završila snimanje filma 'We Are Your Friends' sa Zacom Efronom. To je prvi film u kojem imam glavnu ulogu. Snimanje ovog filma je za mene bilo prekrasno iskustvo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.