Društvene mreže i spojevi: Četiri stvari koje trebaš imati na umu

DRUŠTVENE su mreže more ispunjeno s mnogo ribica, i da, ponekad volimo glumiti mamce, ali tanka je linija između otvorenosti spram upoznavanja novih partnera i krajnje neukusnog ponašanja.

Pronalaženje partnera putem Facebooka, Twittera i ostalih društvenih mreža mnogima je postalo glavni način ugovaranja spojeva. Donosimo ti nekoliko savjeta kojih bi se trebala pridržavati:

Ne pretjeruj sa seksualnom otvorenošću


Ako ti je nadimak @vlažna_i_spremna28, a svaki je drugi tweet napisan u seksualnom kontekstu, pripremi se na to da te nitko neće shvatiti dovoljno ozbiljno. Vjerojatno ti je pretinac ulaznih poruka pun, ali ne s potencijalnim materijalima za muža, nego onima koji žele znati "što sve s tim prljavim prstićima možeš raditi, osim pisati seksi poruke".

Prestani pljuvati po muškome rodu

Ako ti svaki drugi status odiše "svi su oni isti" vibrom, vrijeme je da sebi i svima ostalima učiniš uslugu - "sagradi most" i preboli prošlog dečka koji te je povrijedio. Ogorčenost niti je seksi niti je zanimljiva ikome osim tebi.

Ne budi očajna

Ne budi jedna od onih koje svoje maštarije iznose direktno u javnost, i to putem statusa na društvenim mrežama. Svaki put kad padne kiša, "tebi se tako mazi s nekim posebnim", a svaki put kad bude sunčano "tako bi rado odvela njega na sladoled". Iskreno, koga briga što bi bilo kad bi bilo. Zadrži dostojanstvo, naoružaj se strpljenjem i pričekaj da ti u život uđe netko vrijedan tvoje pažnje.

"Sviđa mi se" ne znači " "sviđaš mi se"


To što lajka i komentira tvoje statuse ne znači da se s tobom želi upuštati u ljubavnu vezu. Razmisli malo - sviđaju li se tebi svi frajeri kojima si nešto lajkala?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.