Donatella Versace tvrdi: Madonnu nismo retuširali u posljednjoj kampanji!

Foto: Versace

PREMDA u novoj modnoj kampanji koju je Madonna snimila za Versace kraljica popa izgleda mladoliko i gotovo savršeno, Donatella Versace tvrdi fotke nisu retuširane.

Njezine mišičave i žilave ruke na fotografijama izgledaju nježno i ženstveno, no njezina dobra prijateljica odlučno tvrdi: " Na rukama i gornjem dijelu tijela nismo koristili photoshop!"

Zanimljivo je i da je Madonna velik dio zarade od kampanje dala u humanitarne svrhe, a zahvaljujući Donatelli, u kampanji pokazuje svoje pravo lice.

"Rekla sam joj - ne moraš biti samo sexy. Želim da budeš onakva kakvu te poznajem, ranjiva osoba koja se boji, koja pati zbog osamljenosti, no opet je snažna, odlučna i neustrašiva. Na ovim fotografijama zaista i je takva.", izjavila je Donatella za talijanski časopis Corriere Della Sera.

Plavokosa nasljednica modnog imperija Versace objasnila je i razliku između kapanje s Madonnom i one u kojoj je glavnu ulogu imala Lady Gaga: "S Lady Gagom je bilo malo kompliciranije. Fokusirala se na transformaciju i karizmu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.