Diane Kruger i Joshua Jackson vjenčali se u strogoj tajnosti?

Foto: JLP

JESU li se to čula svadbena zvona?

Zvijezda serije "Dawson's Creek", Joshua Jackson i glumica Diane Kruger, svakako su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, koji je zajedno od davne 2006. godine.
 
Upravo zato, često se postavljalo pitanje što se čeka s vjenčanjem, no čini se kako su njih dvoje to odlučili obaviti u strogoj tajnosti, a Joshua se uspješno izblebetati o tome.
 
Naime, na nedavnoj dodjeli CFDA nagrada u New Yorku, Joshua je Diane nazvao "svojom ženom". Dok se probijao među gomilom, netko je zazviždao za njim, a on je ispalio: "Pretpostavljam da je to moja žena".
 
"Ne mogu vam reći zašto još nismo oženjeni. Nismo religiozni. Ne osjećam se manje ili više posvećen Diane, jer nisam stao s njom ispred svećenika i priredio joj veliku zabavu", otkrio je još prošle godine Josh, u intervjuu za Glamour. "Oboje smo djeca razvedenih roditelja pa nam je teško gledati na brak kao sredstvo koje pokazuje da si odrastao i da si posvećen drugoj osobi. No, to će se kad tad promijeniti i mogli bi se vjenčati."
 
I čini se kako je taj trenutak došao, ali je bio uspješno skriven od očiju znatiželjne javnosti. Svaka čast na takvom uspjehu i čestitke!
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.