Dešifriraj ga pomoću njegovih loših navika

OD NESPUŠTANJA zahodske daske pa sve do kopanja nosa ili grickanja noktiju, moramo priznati da nam neke muške navike često priušte glavobolju. Ponekad su stvarno bezopasne, no ponekad ukazuju na nešto važnije i ozbiljnije:

Nespuštanje zahodske daske

Ako si ga više puta zamolila da zahodsku dasku ne ostavljaš podignutom, no on tvoje zamolbe uporno ignorira, očito je da se radi o muškarcu koji više voli biti u pravu nego što želi biti sretan. Svađanje oko ovog vječnog predmeta neslaganja mogao bi biti znak većih problema u vezi. Dečki na spuštanje zahodske daske ne bi trebali gledati kao na gubitak svoje muškosti - naravno, ako su imalo zreli.

Kopanje nosa

Grozno! Ne samo da je prljavac nego nema ni najobičnije kulturne manire. "Kopač nosa" gleda samo sebe i ne razmišlja kako bi njegovi postupci mogli utjecati na druge.

Grickanje noktiju

Ovakvo ponašanje ukazuje na nesigurnost, nervozu, stres i nemogućnost izražavanja vlastitog mišljenja. Iako je i to jedna od nehigijenskih navika, ovdje je bitnije pozornost obratiti na psihološku stranu i emotivne probleme.

Kočijaško psovanje

Dečki koji imaju prost vokabular ne razumiju snagu izgovorenih riječi pa ponekad budu uvredljivi i oštri prema drugima, bez da toga budu svjesni. S druge strane, ovakvo ponašanje treba staviti u kontekst - ako se frajer nalazi u društvu na nekoj od tekmi, koga briga psuje li ili ne? Muškarci nisu uvredljivi kao žene pa ih međusobno "čestitanje" obično ne smeta.

Mljackanje prilikom objedovanja

Dečki koji "glasno" jedu na nekom podsvjesnom nivou pokušavaju privući tuđu pažnju. Nažalost, nisu svjesni toga da pažnju traže na jedan negativan način zbog koji je ostalima prilično iritantan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.