Cro A Porter: Brand "Borna & Fils" briljirao revijom svjetskih razmjera

DRUGA večer ovosezonskog Cro A Porter izdanja Westgate donijela je posjetiteljima četiri izvrsne revije od kojih se posebno istaknula ona branda "Borna & Fils". Krenimo redom.

Lineine Bond djevojke

Kad bi se film o Jamesu Bondu snimao u Zagrebu, kostimografi bi se sigurno zaputili u Lineu Exclusive kako bi nabavili haljine iz najnovije kolekcije za svoje seksi Bond Cure. Sinoć je taj poznati hrvatski brand predstavio kolekciju opasno zavodljivih haljina uglavnom u crnoj boji, a uz prozirne ušitke i zanimljive krojeve, svaka je haljina na svoj način publici dočarala glamurozan život kojim živi "Linea djevojka".

Cure iz susjedstva Anamarije Asanović


Slatkica hrvatske modne scene još je jednom oduševila publiku svojom neobičnom no nevjerojatno nosivom kolekcijom. Simpatične haljinice u kojima su manekenke paradirale pistom ostavile su osmjeh na licima publike, podsjećajući istodobno na materijale koje smo nosili u djetinjstvu i filmske zvijezde koje Hollywood voli zvati "cure iz susjedstva". Kragnice, puf ramena i tri/četvrt rukavi glavna su obilježja ove neodoljive kolekcije, a kao prava zvijezda zablistala je zeleno-žuta uska haljina koju smo odmah poželjele u svojem ormaru.

Oh la la moda Monike Sablić

Monika nas je nakratko odvela u Pariz predstavivši kolekciju stvorenu za žene iz kojih pršti ljupkost i elegancija. Ženstveni modeli od najfinijih materijala nježno su pratili tijela vitkih manekenki koje su predstavile široke suknje, elegantne svilene hlače, prozirne bluzice i zanosne haljinice obogaćene velikim bijelim kragnama. Sama dizajnerica pojavila se u neodoljivoj haljinici A kroja.

Urbane gejše branda Borna & Fils

Genijalno osmišljenu i apsolutno najatraktivniju reviju koju smo ove sezone vidjeli na hrvatskim pistama predstavio je brand Borna & Fils. Neodoljive haljinice spuštena struka, svileni kombinezoni i pidžama-hlače donijeli su na modnu pistu Cro A Portera dašak uzbuđenja, a pomno osmišljeni detalji poput soknica, ukrasa u obliku sladoleda te lakiranih muških cipelica dali su nam do znanja kako je riječ o brandu koji radi van zadanih okvira. Kolekcija i koreografija koje bi se bez problema mogle prikazati na modnim pistama New Yorka ili Pariza oduševile su publiku svakim svojim detaljem: od same kolekcije preko izbora glazbe i koreografije do apsolutnog hit komada - ogrlica u obliku sladoleda. Izvrsno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.