Četiri poljupca koja morate svladati

Foto: Screenshot Youtube

POLJUPCI su najljepša stvar na svijetu - čine nas sretnijima, sigurnijima, a vrlo često mogu prekinuti i najgoru svađu. Doktori savjetuju da se ljubimo što češće, a mi se s njima u potpunosti slažemo. Ove četiri vrste poljubaca svaki par mora usavršiti.
 
Prvi poljubac
 
Onaj najslađi, ali i najnepraktičniji. Previše jezika, premalo jezika, različiti ritmovi… Ponekad upravo strah od toga da ne uprskamo prvi poljubac stvara tremu koja može uništiti cijeli trenutak. Naš savjet: samo opušteno. Samo zato što se tebi čini da nešto radiš krivo, ne znači da je stvarno tako. Uz to, garantiramo da se i osoba s kojom se ljubiš u tom trenutku pita istu stvar.
 
Javni poljubac
 
Postoje parovi koji jednostavno ne znaju da se u javnosti ne možeš ljubiti kao da si sam, u svoja četiri zida. Poljubac u javnosti može biti strastven, ali mora biti između vas dvoje. U prijevodu: ako slučajni prolaznici imaju osjećaj da su upali u erotski film jer vam vide krajnike, radite to previše strastveno. Javni poljubac je ipak malo sramežljiviji od onog kod kuće.
 
Poljubac pred roditeljima
 
Ovdje je manje definitivno više. Naravno da i tvoji i njegovi roditelji znaju da se ljubite, ali to ne znači da moraju prisustvovati 10-minutnom žvaljenju punom strasti i uzdisanja. Pred roditeljima primjenjujte minimalizam - ne zato što morate nešto glumiti, nego zato što je to jednostavno - pristojno.
 
Deset tisućiti poljubac
 
Ne morate brojati, ali shvaćate što želimo reći. Kada je par jako dugo zajedno, poljupci često padaju u drugi plan, što nikako nije dobro. Naravno da neće biti kao prvi, ali morate zadržati naviku ljubljenja, jer poljupci zbližavaju ljude. Ako se zaboravite ljubiti, nestati će leptirići koje je uvijek dobro imati u trbuhu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.