Čestitamo! Replay čizmice odlaze na adresu Silvije Putanec!

Foto: Ilustracija Index, Privatne Fotografije

KAO što već sigurno znate, brand Replay postao je novi sponzor kluba Barcelona, a mi smo tu vijest odlučili proslaviti prekrasnim Replay čizmicama za nadolazeću sezonu!

Naše čitateljice zamolili smo da nam otkriju tko je njihov omiljeni igrač iz Barcelone te se fotografiraju s njegovim imenom.

Vaše brojne prijave oduševile su nas i razveselile, no kako, nažalost, pobjednica može biti samo jedna - odlučili smo crne čizmice pokloniti Silviji Putanec iz Zaboka!

Silvija se posebno potrudila te nacrtala svog omiljenog igrača Barcelone,  a čini se kako smo joj osigurali i kraljevski tretman kod kuće.

Silvija je uz prijavu napisala:

"Kad sam vidjela vaš natječaj odlučila sam isprobati da li ja uopće imam imalo sreće, ili sam zaista rođena u lošem horoskopskom znaku (jarčica), naime kako sam ostala bez posla (dipl oecc.) o ovakvim prekrasnim čizmama mogu samo sanjati.

Kako uz slanje molbi i životopisa imam slobodnog vremena odlučila sam se potruditi i pokazati Vam tko je uistinu moj omiljeni nogometaš iz Barcelone.

E da, pala je i oklada, naime moj dečko ne vjeruje u ovakve nagradne igre nego misli da je to sve namiješteno. Voljela bi mu dokazati da to nije tako, i da u našoj državi ipak nije baš sve tako izmanipulirano i namješeno, a on će ukoliko izgubi a ja dobijem čizmice obavljati mjesec dana umjesto mene sve kućanske poslove od usisavanja, brisanja prašine, do kuhanja, peglanja....čišćenja wc školjke.....i po potrebi mi nositi doručak u krevet. I da obožavam Replay i moj broj noge je 40. :-))))"

Čestitamo, i svima još jednom zahvaljujemo na prijavama!

Vaš Index Rouge!

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.