Čestitamo! Na La Femme festival u Dubrovnik idu...

Foto: Index Lajk, Privatne fotografije

ODABRALI smo dvije sretnice koje će od 10.-13. travnja 2014.uživati u suncu, moru, koktelima i bogatom sadržaju na La Femme festivalu u Dubrovniku!!

Otkako smo objavili kako vas La Femme vodi na prvi hrvatski ženski festival, na Index Lajk stigle su brojne vesele i maštovite prijave, no teškom mukom, ipak smo se odlučili za fotku koju su poslale mala.frajla i njezina najbolja frendica!

Te dvije čitateljice osvojile su kompletan "La Femme paket" koji uključuje prijevoz, smještaj i korištenje svih programa na festivalu!

Čestitamo curama i želimo im nezaboravan provod na koktel partyjima, plesnim radionicama, boravku u spa zoni, razgledavanju Dubrovnika i brojnim programima koje je La Femme festival priredio (raspored pogledajte ovdje).

Naše pobjednice obavijestit ćemo putem korisničkog računa na Index Lajku, a mogu nam se javiti i na mail rouge@index.hr!

Više o La Femme festivalu:

Ovaj uzbudljivi festival održat će se od 10.-13. travnja 2014. sa samo jednim ciljem - omogućiti ženama idealan vikend u kojem se mogu opustiti te napuniti baterije za nove izazove.

La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati.

Festival se sastoji od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala.

Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

Za više informacija o festivalu, cijenama i programu posjetite stranicu www.lafemmefest.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.