Čarobni odmor za žene: Prvi La Femme festival u Dubrovniku!

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

MORE, sunce, luksuzni smještaj, ples, spa tretmani, druženje s frendicom, kokteli...Zvuči kao scenarij iz nekog holivudskog filma, zar ne?

Ove godine ti i tvoje frendice možete uživati upravo u takvom scenariju, zahvaljujući prvom La Femme festivalu koji će se održati u Dubrovniku!

Ovaj uzbudljivi festival održat će se od 10.-13. travnja 2014. sa samo jednim ciljem - omogućiti ženama idealan vikend u kojem se mogu opustiti te napuniti baterije za nove izazove.

La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati.

Festival se sastoji od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala.

Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

Za više informacija o festivalu, cijenama i programu posjetite stranicu www.lafemmefest.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.