Boy band rat počeo: Dečki iz One Directiona protiv The Wanteda - na čijoj ste strani?

Foto: Celebs Magazine, MTV

BILO je samo pitanje vremena kada će se dečki iz dva najpoznatija boy banda na svijetu početi javno vrijeđati putem društvenih mreža.

Prvi korak napravio je Tom Parker iz The Wanteda, nakon što je načuo kako su ih dečki iz grupe One Direction blatili na koncertu u Londonu, prenosi Perez Hilton.

Tom je na Twitteru napisao: "Louis Tomlinson o nama govoriš čak i na svojim gažama. Je li ti toliko žao što nisi upao u ovaj band?"

Nakon što je Tom "bacio rukavicu", Louis je spremno odgovorio: "TomTheWanted, prijatelju, obojica znamo kako nikad ne bi potrošio svoje vrijeme na audiciji za tvoj band. Zabavljaš me sa svojim 'bad boy' ponašanjem."

Nakon toga Thomas je napisao: "Da, Louis, ja ne trebam zvati producente i moliti ih da mi dopuste da se pojavim na pjesmama preko mojih 'prijatelja'."

Zatim je otišao korak dalje i napisao: "Louis, bio si previše zaposlen "oduševljavajući suce" ovim?" te dodao link za YouTube s Louisove prve audicije.

Louis je odgovorio: "Tome, zašto ne bismo tvoju sljedeću pjesmu stavili na soundtrack za naš film? Zanimljivo je kako svoje sljedbenike moraš zabavljati lažima."

Dečki su se prepirali još neko vrijeme, a uključili su se i drugi dečki iz bendova.

Prepirku je završio Max George svojom porukom: "Boks meč u humanitarne svrhe? Tko je za?"

Uf, nadamo se kako dečki ovu svađu ipak neće riješiti u ringu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.