Best of Rouge: Što ste sve propustili

JOŠ nas samo nekoliko sati dijeli do kraja radnog tjedna, a kako bi u vikend ušli što boljeg raspoloženja, donosimo vam pregled najzanimljivijih događaja i vijesti koje smo objavili u posljednjih sedam dana. Pogledajte što ste propustili...



Dok se mi patimo u uredima, slavni se zabavljaju na svojim egzotičnim putovanjima, a nagradu za Twitter fotku tjedna svakako je zaslužila Tyra Banks koja je objavila svoju fotku na kojoj uživa u moru na Jamajci, u zagrljaju prekrasnog Roba Evansa.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian po drugi puta je postala majka rodivši curicu Penelope, a mnoge je iznenadilo što nije odabrala neko ime na slovo K i time prekinula začarani krug KK cura (Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kylie, Kendall).

Divlja Rihanna i ovog je tjedna bila glavna vijest u tračerskim kolumnama i to uglavnom zbog svog razvratnog seksualnog života. Naime, pjevačičini prijatelji požalili su se da RiRi tijekom seksa ne želi koristiti kondome!

Naš omiljeni plavušan Robert Pattinson oduševio nas je prije nekoliko dana divnom idejom. Robi, naime, misli kako bi on bio izvrstan izbor za ulogu Jamesa Bonda. Slažemo se!

Najvažnija vijest tjedna bio je razvod Katie Holmes i Toma Cruisea, a ako još niste "pohvatali" što se sve dogodilo, zavirite kod naših frendova iz Index Blacka.

Ta luda moda...

"Valentino je prodan!": tako glasi najzanimljivija modna vijest ovog tjedna, no generalni direktor kuće kune se da to ne znači da će slavni brand promijeniti svoj prepoznatljiv stil...


Protekli tjedan otkrio je i neke nove, iznenađujuće modne muze. Dok su do sada kreatore uglavnom inspirirale prekrasne žene iz svijeta mode i filma, Jean Paul Gaultier i Karl Lagerfeld inspiraciju su našli u mački i pijancu.

Ako ste i vi, poput Karla, obožavateljice visoke mode i slatkih mačkica, preporučujemo vam da isprobate slatku manikuru u stilu cipela Charlotte Olympije. Ako ste, pak, ziherašice - isprobajte naše prijedloge zabavnih frizura za plažu.

Što je muškarac bez trikova u krevetu?



Naša Andrea prošlog je vikenda skočila do Vodica i tamo doživjela razne zgode koje je opisala u svojoj urnebesnoj kolumni Dnevnik gradske cure. Nekoliko jako iskrenih cura progovorilo je za Index Rouge o važnosti muškarčeve tehnike u krevetu. Što su rekle, pročitajte ovdje.

Ispostavilo se da je najbolja zemlja za žene Norveška, da postoji jezero prekrasne ružičaste boje, a naša Matea otkrila je kako se pravila koja vrijede na spojevima mogu primijeniti u potrazi za novim radnim mjestom.

Kako ne bi ostali gladni dok čitate naše vruće tračeve i zanimljivosti, svakako isprobajte neodoljive sendviče naše seksi Ane.

Ugodan vikend želi vam

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.