Baby ulje: Mali čarobnjak iz tvoje kupaonice

BABY ulje super je stvar za omekšavanje kože, no jesi li znala kako ti može priskočiti u pomoć u mnogim nezgodnim situacijama vezanim za ljepotu? Pogledaj na koje ga sve načine možeš iskoristiti:

1. Skidanje vodootporne šminke

Uz pomoć nekoliko kapi baby ulja za samo nekoliko sekundi možeš potpuno ukloniti vodootporni make up. Bolji je od klasičnih skidača jer djeluje brzo te njeguje kožu. Nanesi ga na blazinicu i jednostavno ukloni sve tragove šminke.

2. Ukloni ostatke ljepila za trepavice

Umjetne trepavice izgledaju genijalno, no ljepilo koje dolazi s njima često još danima ostaje na oku. Bez problema ćeš ga ukloniti uz pomoć baby ulja, a isto vrijedi i za ostatke ljepila na noktima ili obrazima nakon nanošenja umjetnih trepavica (tu će ti dobro doći štapić za uši umočen u baby ulje).

3. Besprijekorna koža tijela


Baby ulje može se na kožu nanositi i samostalno no dugo se upija i često ostavlja tragove na odjeći. Pametnije je staviti nekoliko kapljica u losion za tijelo te tom smjesom namazati kožu.

4. Glatke noge nakon brijanja

Baby ulje umiruje kožu pa ga je dobro nanijeti na kožu nakon brijanja nogu. Osim što će smanjiti crvenilo, noge će ti biti besprijekorno glatke i njegovane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.