Akcija povodom 10 godina BIOMEDIS-a: Snizili smo cijene prirodne kozmetike i do 50 posto

Foto: Biomedis Press Foto

POVODOM 10 godina proizvodnje svježe prirodne kozmetike BIOMEDIS snizili smo cijene i do 50 posto te Vam predstavljamo naša 2 najprodavanija proizvoda koji će Vam pomoći da ovo ljeto dočekate bez celulita i tamnoputi.

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu

BIOMEDIS je u svom laboratoriju razvio savršen serum protiv celulita. Proizvod smo testirali na 50 žena u dobi između 25 i 55 godina. U jako kratkom vremenskom roku svim ženama smo smanjili naslage celulita na način da smo jednom dnevno umasirali BIOMEDIS serum na područja zahvaćena celulitom te ih omotali prozirnom folijom i pustili da djeluje 60 minuta.

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu  zahvaljujući ružmarinu, kadulji i eukaliptusu djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita se stimulira i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma.



Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih.

Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i čvrstoću kože.


Naručite set koji sadrži 2 seruma za njegu kože sklone celulitu i uštedite 100Kn.
 
Svježi i potpuno prirodan uljni losion za sunčanje

Bez sunca bi život bio nezamisliv i nemoguć na našem planetu. No, zbog ozonskih rupa njegova svjetlost i toplina postali su znatno opasniji pa se moramo koristiti mnogim zaštitama kako ne bismo stradali. Ipak, umjereni boravak na suncu dobar je kao prevencija od osteoporoze, odličan je u liječenju depresije i tjeskobe jer potiče proizvodnju serotonina (hormona sreće), a starijima osvježava pamćenje. Uz sunčeve zrake bolja je i cirkulacija. 100% prirodan uljni losion za sunčanje pomoći će Vam da u kratkom vremenskom periodu provedenom na suncu više i bolje potamnite te izgledate seksi.

BIOMEDIS Uljni losion za sunčanje bazira se na maslinovom, mrkvinom i kokosovom ulju te kakao maslacu. Koža postupno i ujednačeno dobiva zdrav i lijep brončani ten jer Uljni losion sadrži prirodne supstance premium kvalitete koje su prirodna zaštita od UVA i UVB zračenja.

Djelovanje ljekovitog bilja na kvalitetno i zdravo tamnjenje kože:

Maslinovo ulje je snažan antioksidant koji pomaže kod sprečavanja upalnih procesa u koži, te zacjeljuje tkivo i tako usporava proces starenja kože. Koža namazana maslinovim uljem dobiva poseban sjaj i prirodnije tamnjenje.

Kakao maslac prirodni je sastojak za njegu kože prije sunčanja (kao priprema), za vrijeme sunčanja (štiti kožu i ubrzava tamnjenje) i nakon sunčanja (za elasticitet, umirenje, osvježenje i opuštanje kože). Jedan je od najboljih prirodnih sastojaka prilokom izlaganja kože suncu. Koža ga trenutno upija. Smanjuje presušenost kože, poboljšava njenu elastičnost.
 
Kokosovo ulje pospješuje tamnjenje kože kod sunčanja i omogućava da koža ravnomjerno potamni.
 
Mrkvino ulje spriječava eriteme, iritaciju kože i crvenilo. Povećava vlažnost, posvjetljuje hiperpigmentirane mrlje (pjege) i spriječava njihov nastanak. Ulje mrkve sadrži minerale i pigmente (alfa i beta karoten, lutein, likopen). Bogato je flavonima, od kojih je najznačajniji apigenin, ima svojstva koja djeluju protiv alergija, protiv upala, protiv oksidacije i kao zaštita od sunca. Ulje mrkve njeguje kožu, izvanredno je djelotvorno kod nadraženosti i opeklina. Potiče obnavljanje tkiva.

Naručite set od 2 uljna losiona za sunčanje
i uštedite 60Kn.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u vaš dom, na posao ili u ljekarnu. Dostava je unutar 24 do 48 sati i potpuno je besplatna.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164.

Pratite BIOMEDIS i na Facebooku.

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.