9 sexy Instragam profila koji će vam uljepšati ovu tmurnu nedjelju

Foto: Instagram

ZA VAS smo izabrale samo najbolje i sve što želimo jest da odvojite nekoliko minuta i uživate u pogledu. Sretna nam nedjelja!

1. Nick Bateman
 
Dobra je vijest što ovaj dečko toliko voli biti bez majice, da nam je trebalo puno vremena da izaberemo najbolju sliku.
 
 
2. Jon Kortajarena
 
Ovaj sexy Španjolac uglavnom ima slike s odjećom na sebi, no nećemo biti sitničave. Također, obožava životinje, što je svakako veliki plus.
 
 
3. Jordan i Zac Stermak
 
Što je bolje od jednog zgodnog muškog modela? Dva, gotovo jednaka. Upoznajte blizance Zaca i Jordana, koji su u modnom svijetu od 2011. godine, a već su osvojili brojna ženska srca diljem svijeta.
 
 
4. Marlon Teixeira
 
Brazilci su doista nezamjenjivi, a jedan od dokaza za to je i zgodni 23-godišnji Marlon. Obožava surfanje, skejtanje, putovanja, odlaske na plažu i filmove. Zvuči kao savršen dečko, a tako i izgleda.
 
 
5. David Gandy
 
O plavookom Davidu toliko smo puta pisale, da ne znamo više što bi vam novo otkrile. Njega samo pogledajte.
 
 
6. Sean O'Pry
 
Ako dosad niste znale za ovog ljepotana, saznale ste iz novog spota Taylor Swift "Blank Space". Iako je Sean u spotu Taylor doveo na rub ludila, u pravom životu vjeran je samo jednoj - glumici Jessici McNamee. No, i dalje smijemo gledati, zar ne?
 
 
7. Tom Bull
 
Brada na muškarcima može biti tako sexy. Pogledajte samo plavokosog Toma.
 
 
8. Nathan Owens
 
Na svom profilu, Nathan se često ispod slika zahvaljuje raznim suradnicima pa je vrijeme da se i mi zahvalimo na nečemu. "Muchas gracias" na onome tko je zaslužan za ovakvog ljepotana zaraznog osmijeha.
 
 
9. River Viiperi
 
25-godišnji Španjolac obožava biti gol na slikama, a jednom davno,na to je pala i bogata nasljednica Paris Hilton. Iako ljubav nije predugo potrajala, vjerujemo kako je bila jako vruća.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.